Terugkerende activiteiten

Gemeenschapshuis de Paort is reeds vele jaren een flexibele accomodatie voor tal van (sport)verenigingen en activiteiten. Hiermee is Gemeenschaps een belangrijke spil in het verenigingsleven- en gemeenschap van Kessel geworden.

Aangezien ook veel sociale activiteiten plaatsvinden in Gemeenschapshuis de Paort (denk aan schoolmusicals en carnavalsactiviteiten), zal het moeilijk worden iemand te vinden in Kessel en omstreken die nog níet in Gemeenschapshuis de Paort geweest is.

In bovenstaande sub-menu's is te lezen welke (sport)verenigingen momenteel gehuisvest worden in Gemeenschapshuis de Paort. Ook interesse om deel te nemen aan één van deze activiteiten? Klik dan verder voor meer (contact)informatie. Gemeenschapshuis de Paort onderhoudt geen ledenbestanden van de diverse (sport)verenigingen. Voor deelname of andere vragen is het daarom noodzakelijk direct contact op te nemen met de betreffende (sport)vereniging.

 

banner

Mogelijkheden

Gemeenschapshuis de Paort biedt vele mogelijkheden voor het vieren van een feestje, bruiloft of het huisvesten van een vereniging. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Contact De Paort

?
De Paort
Markt 2
5995 BB Kessel

M:  06-40 58 50 16
T:  077-4622302
@: info@depaort.nl

Openingstijden

"De Paort" is gedurende activiteiten en evenementen geopend.

Daarbij is "De Paort" 365 dagen per jaar beschikbaar voor boekingen.

Ligging De Paort

De Paort is gelegen op een fantastische locatie aan de Maas. Voor meer informatie, bekijkt u de route